Informatie over Studio Flexxup en Britts Hair Chair Barber Beauty Shop te DenekampStudio Flexxup en Britts Hair Chair Barber Beauty Shop

Grotestraat 12
7591 DL Denekamp
Website


Maak een afspraak
 

 

Kom binnen bij Studio Flexxup & Britt's Hair Chair

e zijn een no nonsence Shop waarbij iedereen volledig zichzelf kan zijn en alle aandacht naar jou toe gaat. We werken met zn tweeen dus weet je altijd zeker dat je door je eigen kapster geholpen wordt. We hebben beide onze eigen specialisaties waarbij Marijke Benneker van Studio Flexxup zich hoofdzakelijk ontfermt over de Bruidskapsels en Visagie alsmede het Groomen & Knippen van Heren,  en Britt koehorst van Britt's Hair Chair zich heeft gespecialiseerd in Hairextensions, Kleuren, Knippen en wenkbrauwbehandelingen met Henna en Threading.  Zo vullen we elkaar perfect aan!

 

 

 

Ga je trouwen? Neem dan plaats bij Studio Flexxup in de stoel!

Op deze heugelijke dag gaan we de bruidegom 'groomen' dmv. een HotTowelShave&Strakoldschool kapsel in de Shop, en voorzien we de bruid van een prachtigBruidskapselenVisagieaanhuis. We kunnen daarnaast enkele dagen voor de bruiloft je haren gaan knippenenkleuren in het gewenste middel alsmede een wenkbrauwbehandeling toepassen in de Shop dmv Henna&Threading.

 

HOT TOWEL SHAVE / BAARD SCHERENKapsalon

De benaming hot towel shave komt vanwege het gebruik van warme handdoeken. De hot towels worden gebruikt om de huid goed voor te bereiden op het scheren. 

Er wordt altijd begonnen met de voorbereiding van de huid op het scheren - de pre shave. Dit gebeurt met pre shave cream, warme handdoeken (hot towels), en massage. De shave zelf gebeurt met een open mes ook wel straight razor genoemd. De Hot Towel Shave eindigt met het afsluiten van de huid om te zorgen dat er zo weinig mogelijk schade of irritatie ontstaat. Naast het gebruik van after shave balsem of creme wordt er ook een cold towel gebruikt om de huidporieen te sluit

BRUIDSKAPSEL & VISAGIE

Het is van groot belang dat je bruidsstyliste aanvoelt welk type bruid je wilt uitstralen. Op basis hiervan kunnen we datgene creëren wat jij voor ogen hebt. Bruidsstyling is namelijk een gevoel wat gecombineerd gaat met goed kunnen modelleren. 

Tijdens de proef word eerst bekeken welk type je bent, doen we ene gezichtsanalyse en probeer ik beeld te proeven aan de hand van jullie thema. Vervolgens zal er al gauw een beeld naar voren komen wat het beste bij je past qua bruidskapsel en bruidsmake-up. Na de proef worden er foto’s gemaakt en word er een tijd en locatie afgesproken voor de trouwdag.

 

KNIPPEN & KLEUREN

In de Shop werkt Studio Flexxup samen met Britt Koehorst van Britt's Hair Chair. We zijn een 'Shop in Shop'  en beheersen de laatste trends op het gebied van looks, haarkleur en verzorging. Bij ons vind je de innovatieve producten van L'Oréal Professionnel. Services die variëren van pro-fiber behandelingen tot een permanente haarkleuring, balayage of ombre, je zal alle professionele producten vinden die zorgen voor het meest trendy kapsel of jouw unieke look.

Tevens kun je een combinatie behandeling plannen voor het shapen en kleuren van wenkbrauwen d.m.v. draad, hars, epileren, henna of verven.

 

Openingstijden:

Maandag: 9.30 tot 13.30
Dinsdag: 9.30 tot 13.30
Woensdag: 9.30 tot 17.30
Donderdag: 9.00 tot 21.00
Vrijdag: 9.00 tot 21.00
Zaterdag: 9.00 tot 16.00
Zondag: gesloten


1Beautyfspraak.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2023