Loading...

Kenko Massage Praktijk

Sylvain Poonsstraat 10, 2548 XX Den Haag

10
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

Oily is de beste masseuse die ik ken. Kom al ruim 10 jaar en het doet mij heel goed!

Daphne - 19 juni 2024
9.8
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    9
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

Pily en Paul zijn heel vriendelijk en deskundig. We zijn heel tevreden met de behandeling. Zeker een aanrader.

Suha - 16 juni 2024
10
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

As always the best, much needed massage. Pily is a massage therapist virtuoso: always finding and getting rid of every knot and cause of pain. Highly recommended.

Dianne - 26 mei 2024
8
  • Prijs & Kwaliteit
    8
  • Ambiance & Sfeer
    8
  • Service
    8
  • Resultaat behandeling
    8

...

Kitty - 28 maart 2024
10
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

Altijd goed!!

Marit - 23 maart 2024
10
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

Hele fijne ervaring!

Sandra - 12 maart 2024
9.8
  • Prijs & Kwaliteit
    9
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

Zeer fijne ervaring. Ik heb ervaren wat het verschil is als vrouw behandeld te worden door een masseuse ipv masseur. Eerlijk het is beide gevallen een fijne ervaring, ik ben van mening dat niet alleen jij maar ook de behandelaar je lichaam moet leren kennen. Het voordeel van de massage door een masseuse is dat zij iets verder kan gaan .

Agnes - 6 maart 2024
10
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

As always - the best massage I’ve ever had. Pily is such a skilled masseuse. She intuitively knows where and how to focus. I can’t believe it’s been 20 years since she first massaged me. And I’ll keep going back.

Dianne - 14 januari 2024
10
  • Prijs & Kwaliteit
    10
  • Ambiance & Sfeer
    10
  • Service
    10
  • Resultaat behandeling
    10

Ik ben uitstekend geholpen. Constante kwaliteit

Pieter - 27 november 2023
8
  • Prijs & Kwaliteit
    8
  • Ambiance & Sfeer
    8
  • Service
    8
  • Resultaat behandeling
    8

Heerlijke massage gehad, de spanning was uit mijn nek en schouders!! Ik ga zeker nog een afspraak maken!

Sandra - 9 november 2023
9.5
Fantastisch
Ambiance & Sfeer
9.4
Resultaat behandeling
9.4
Service
9.6
Prijs & Kwaliteit
9.4